man Alles geregeld voor onze nieuwe toekomst | Scheidingsplanner Kennemerland Haarlem | Heemstede | Velserbroek

Samen scheiden

Als u de echtscheiding samen kunt regelen dan bespoedigt dat het proces en is bovendien kostenbesparend. En in deze situatie kunt u het gemakkelijkst samen afspraken over de kinderen maken. En dat is in hun belang, want na de scheiding moet u tenslotte samen als ouders verder.

Als u samen de scheiding regelt, heeft u één contactpersoon die met u meedenkt en waar nodig zal bemiddelen. Tijdens de gesprekken worden altijd ieders belangen, wensen en doelen besproken. Wij geven u beiden een eerlijk, betrokken en onpartijdig advies. Zo komt u tot goede oplossingen voor de lange termijn. Met de Scheidingsplanner Kennemerland komt u er samen uit door duidelijke afspraken in heldere taal. Met afspraken die in de praktijk ook echt gaan werken. Bovendien hebben wij alle expertise om uw echtscheiding te begeleiden zelf in huis, dit biedt u diverse voordelen.

U kiest zelf de aanpak die bij u past, wij bieden diverse diensten aan:
– Financieel advies
– Mediation
– Alimentatieberekening
– Scheiding ondernemers

Waarom de Scheidingsplanner Haarlem, Heemstede, Velserbroek

Han Assman | De Scheidingsplanner Haarlem | Heemstede | Velserbroek

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 023 – 547 95 65  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen