man Alles geregeld voor onze nieuwe toekomst | Scheidingsplanner Kennemerland Haarlem | Heemstede | Velserbroek

Ons team

Han Assman – Eigenaar Scheidingsplanner Haarlem – Heemstede – Velserbroek

Han Assman (1957) is in 1981 als trainee gestart bij één van Nederlands grootste financiële instellingen. Hier heeft hij alles over het vak financiële dienstverlening geleerd. Door uiteenlopende functies heeft hij alles gezien en veel ervaring opgedaan, zodat voor hem in één oogopslag duidelijk is hoe de financiële situatie bij iemand in elkaar zit. Ook heeft hij hier veel ervaring met ondernemers opgedaan en hebben balansen etc. geen geheimen voor hem.

In 1987 heeft Han de overstap gemaakt naar een groot intermediair. Voor dit bedrijf heeft hij succesvol de financiële dienstverlening opgezet. In de jaren ‘80 en ‘90 volgde hij diverse beroepsopleidingen op HBO en Academisch niveau op het gebied van fiscaal recht en financiële planning. Zo heeft hij de opleiding tot Erkend Hypothecair Planner met succes afgerond. Deze opleiding is vergelijkbaar met Gecertificeerd Financieel Planner.

In 1991 is Han zelfstandig ondernemer geworden. Uiteraard in de financiële dienstverlening. Met als expertise hypotheek-, belasting- en pensioenadvies en financiële planning. In de afgelopen 25 jaar heeft Han een grote en trouwe klantenkring opgebouwd, mede vanwege het gedegen advies dat Han geeft maar ook door mens achter Han. De gesprekken met klanten vindt Han het allerbelangrijkste in zijn vak. In de gesprekken kan hij een luisterend oor bieden en mensen echt helpen door de problemen en mogelijkheden snel te doorgronden en vervolgens de best haalbare oplossingen te bieden.

In 2007 is Han gestart als Scheidingsplanner voor de regio Haarlem – Heemstede – Velserbroek. Inmiddels heeft hij al veel scheidingen succesvol begeleid. Zijn drijfveer is, dat hij het belangrijk vindt dat alles voor een nieuwe toekomst goed geregeld is. Zodat zijn klanten een perspectief in het leven hebben, het oude kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken.

Han is ook ervaringsdeskundige, hij is zelf gescheiden. Hij weet dus wat het is: het verdriet en de pijn, slapeloze nachten enzovoorts. Maar ook hij heeft het oude kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken. Net zoals vele andere gescheiden mensen. Het gaat u dus ook lukken.

Han heeft 3 volwassen dochters, haalt elke dag enorm veel voldoening uit zijn werk, rijdt fervent motor en geniet van zijn 2 honden Yosha en Suus.

In het team van Han zijn ook een aantal advocaten en notarissen aangesloten. Wij zullen ze binnenkort aan u voorstellen.

Waarom de Scheidingsplanner Haarlem, Heemstede, Velserbroek

Han Assman | De Scheidingsplanner Haarlem | Heemstede | Velserbroek

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 023 – 547 95 65  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen